Make your own free website on Tripod.com

Declaratia de la Poiana Marului


         Reprezentantii organizatiilor Tineretului National Liberal din Caras-Severin, Hunedoara si Timis, intruniti in perioada 6-9 august la Poiana Marului - Otelu-Rosu, in spiritul "Manifestului Tinerei Generatii", au adoptat urmatoarele principii de actiune:

  1. Dezvoltarea legaturilor pe orizontala intre organizatiile Tineretului National Liberal din judetele componente ale Regiunii de dezvoltare Vest prin organizarea de intalniri regionale periodice.
  2. Initierea unei colaborari cu reprezentantii tineretului partidelor de orientare liberala din euro-regiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa.
  3. Promovarea pe listele de candidati la alegerile locale pe locuri eligibile a reprezentantilor tinerilor liberali in functie de ponderea pe care o au tinerii in organizatiile locale. Principalul criteriu de stabilire a candidatilor P.N.L. este, insa, competenta profesionala, probitatea morala si credibilitatea in fata comunitatii. Consideram ca votul preferential pe lista este o solutie pentru ca tinerii sa poata vota tineri.
  4. Competitia cu tineretul altor partide va fi castigata de Tineretul National Liberal atat prin forta argumentelor in favoarea democratiei liberale si a economiei capitaliste, cat si prin puterea pe care o au tinerii in cadrul structurilor "seniorilor" P.N.L.

         Puterea o luam "prin noi insine", "vrand altfel".

Poiana Marului, 8 august 1999         ***         In statiunea Poiana Marului, judetul Caras-Severin, s-a desfasurat in perioada 6-9 august intrunirea reprezentantilor Tineretului National Liberal din judetele Caras-Severin, Hunedoara si Timis.
         La lucrarile seminariilor au participat si doamna deptutat P.N.L. de Caras-Severin Mona Musca, vicepresedintele T.N.L. din Romania Claudiu Kiss, Horia Irimia, Ovidiu Radoi si Ioan Mitu - vicepresedinti ai P.N.L. Caras-Severin, Mihai Dumitru - directorul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Caras-Severin, Silviu Aldescu - presedintele T.N.L. Caras-Severin.

         Tematica dezbaterilor a fost urmatoarea :
         In 8 august participantii au adoptat "Declaratia de la Poiana Marului".
         Organizatorii actiunii au fost membrii Tineretului National Liberal din orasul Otelu-Rosu si vicepresedintele T.N.L. Caras-Severin Petru Lupsac.

HOME PAGE